Zorg voor zuid
Zorg voor zuid

Bij Zorg voor Zuid zijn 38 huisartsenpraktijken in Amsterdam Zuid aangesloten. Deze praktijken voeren de zorgprogramma’s uit voor patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten en/of chronische luchtwegaandoeningen. De praktijken hebben hiervoor een of meerdere praktijkondersteuners in dienst. Voor de uitvoering van deze zorgprogramma’s wordt samengewerkt met onze ketenpartners, o.a. diëtisten en optometristen.

Een groot deel van de praktijken (25) werkt ook met een programma voor kwetsbare ouderen en hebben een praktijkondersteuner ouderenzorg in dienst. In de zorg voor ouderen werken de praktijken o.a. samen met een Specialist Ouderengeneeskunde. Het programma voor kwetsbare ouderen is onderdeel van Beter Oud in Amsterdam (BOA), een samenwerkingsproject van de Amsterdamse Huisartsenalliantie (AHa) en Zilveren Kruis.

Hieronder staat een overzicht van alle aangesloten huisartsenpraktijken. Een overzicht van de locatie, wijkgroep en zorgprogramma’s van de huisartsenpraktijken kunt u vinden op de zorgkaart.