Zorg voor zuid
Zorg voor zuid

13 juni en 5 september 2024
Tijd: 17.30 uur
Locatie: Wicked Grounds, Schipluidenlaan 4 (begane grond bedrijfsverzamelgebouw Koningshof)

Voor professionals die omgaan met chronisch zieke patiënten

Deze sessies zijn voor professionals met de zorg voor chronisch zieken patiënten: huisartsen, kaderartsen, praktijkhouders, POH’s, praktijkmanagers, doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en nurse practitioners.

Aanmelden

Meld je aan via deze link.
Inschrijven kan voor een of voor beide sessies. De tweede dialoogsessie bouwt voort op de opbrengsten van de eerste dialoogsessie. Er is ruimte voor 50 deelnemers per sessie.

Innovatie chronische zorg

Vind jij dat de zorg voor chronisch zieken anders moet? Voel je de urgentie? Wat moet volgens jou anders? Wat moet vooral blijven? Wil jij een bijdrage leveren om te komen tot een andere aanpak en een andere manier van werken? Meld je dan aan voor de dialoogsessies. Jouw kennis is nodig. Jij geeft vanuit jouw rol uitvoering aan de zorg voor chronisch zieken. Welke voorbeelden of dilemma’s kom jij tegen in de praktijk? Welke scenario’s zie jij voor je? Welke innovatieve oplossingen?

Een toekomstdenker als inspirator

Bart Götte start de sessie. Hij is strateeg en een toekomstdenker. In zijn bedrijf FutureFlock houdt hij zich bezig met toekomstige zaken. Hoe benader je de toekomst en wat is het langetermijnperspectief? Hij anticipeert op wat komen gaat. Tijdens deze sessie zet hij aan tot nadenken én actie: nu nog kunnen wij ruimte creëren voor innovatie.

Meer informatie

Twee weken voor de sessie ontvang je het programma, de laatste informatie over de bijeenkomst, een formulier voor het eventueel ontvangen van vacatiegelden en parkeerlocaties voor het geval je met de auto komt.
De bijeenkomst start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Namens Team Programma Proactieve Chronische Zorg: Angelique Vlaswinkel, Frank Moust, Ilse Groen, Jacqueline Keijser, Marieke Blom, Mascha Egberts, Rosa Visscher.